Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj

Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Firma wysokich standardów

Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2017 - Nagroda dla Moniki Ignaciuk

dodano 21/10/2017 21:33

W miniony piątek (20 października) w Warszawie, w Pałacu Sobańskich, odbyła się wielka Gala - VII finał edycji elitarnego przewodnika Poland 100 Best Restaurants.

Tegoroczne wydarzenie było dla firmy Ambasador 92 bardzo wyjątkowe - technolog firmy Ambasador 92 - Monika Ignaciuk została wyróżniona w kategorii Odkrycie Roku 2017 !!!

Monika Ignaciuk - Dyplomowany Mistrz Cukiernictwa, związana z firmą Ambasador 92 już od ponad 10 lat gdzie prowadzi profesjonalne szkolenia i warsztaty dla profesjonalnych gastronomów oraz cukierników. Od 2016 Członkini Klubu Szefów Kuchni oraz ekspert w Akademii Kulinarnej. Swój kunszt kulinarny doskonaliła podczas szkoleń w firmach wiodących dostawców i nie tylko. Ukończyła liczne staże zagraniczne m.in.  w Niemczech, Włoszech oraz w renomowanej szkole gotowania Espaisucre w Barcelonie. W 2016 roku zdobyła również Złoty Medal oraz Złoty Puchar 2016r na międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup w kategorii desery na talerzu.

Juror wielu konkursów takich jak : Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych, Lodziarskie Mistrzostwa Polski Sweet Expo, Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru, Arte Culinaria Italiana, przewodnicząca jury na konkursie Zielonej Budki Master Challenge w Ostródzie oraz Członek Jury ,,Dorszowe Żniwa’’. 

 

 

Ambasador artykułyZłoty Medal
.