Szanowni Państwo, w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody, uprzejmie prosimy o dokonanie stosownych zmian w ustawieniach przeglądarki internetowej.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz tutaj

Nie pokazuj więcej tego komunikatu

Firma wysokich standardów

KEKS - receptura na cieście biszkop.tłuszczowym

CIASTO BISZKOPTOWO- TŁUSZCZOWE Receptura podstawowa BLAT 40-60

1000g Ciasto biszkoptowo tłuszczowe Sugart®

400g jaja

300g woda

200g woda

PRZYGOTOWANIE:

  • mieszać liściem ok. 5min. na średnich obrotach
  • piec w 180°C przez ok. 25 min.

 

KEKS

1000g Ciasto biszkoptowo tłuszczowe Sugart®

400g jaja

300g woda

200g woda

100g mąki

1000g mieszanka keksowa

Do dekoracji ciasta użyć Cukrów Dekoracyjnych Sugart®

 

Ambasador artykułyZłoty Medal
.